Extensions

 

great lengths

Met de extensions van Great Lengths zijn veel mogelijkheden omdat er geen kunsthaar in uw kapsel, maar natuurlijk haar.  Hierdoor voelt het precies hetzelfde aan als uw eigen haar en kunt u het ook net zo bewerken.

Van de ene styling naar de volgende wisselen

Van de ene look naar een andere. Heel spontaan. Gewoon uw eigen wensen volgen. Dat kan zonder problemen met deze extensions bij Kapsalon Gerry Leussink. In de nieuwste collectie laten we u de ongelooflijke diversiteit zien, die zich door middel van perfect geplaatste extensions te voorschijn laat toveren.

De nieuwe manier van kleuren

Door een extension te zetten, ontziet u uw eigen haar en blijft het gezond. Met hoogwaardige extensions van Great Lengts brengt u briljante kleuren in het haar. U kunt kiezen [singlepic id=1 w=320 h=240 float=left]voor alleen een accent of voor een bont kleuren spektakel in uw haar.

Extra volume

Wordt uw haar wat dunner dan zijn extensions ook een goede oplossing. Omdat Gerry Leussink de kleur kan aanpassen aan uw haarkleur, valt het niet op dat er extensions in het haar zijn aangebracht. Gerry Leussink zal u exact uitleggen hoe u uw haar het beste kunt verzorgen, zodat het haar gezond blijft.

Nieuwste trends

Gerry Leussink blijft op de hoogte van de nieuwste trends door regelmatig cursussen te volgen bij Great Lenghts in Gouda. Hier wordt de nadruk gelegd op de verschillende technieken van verlenging en krijgt ze meer informatie over wat er nu in de mode is. Dit is ook te zien in de boeken die in de kapsalon te vinden zijn.

Neem gerust geheel vrijblijvend contact op met Kapsalon Gerry Leussink voor meer informatie. Klik hier voor de contactgegevens

[nggallery id=2]

[nggallery id=3]