Het Bedrijf

DE KAPSALON IN HET BUITENGEBIED VAN BARCHEM

Kleuranalyse

Bij een kleurbehandeling wordt de eerste keer vooraf een korte kleuranalyse gemaakt. Aan de hand van stofstaaltjes kiest Gerry in overleg met de klant de haarkleur die het best bij diens huidskleur past.

Gerry is enthousiast over de transparante en natuurlijke kleuren van het merk XP. Een uniek kleursysteem dat is samengesteld uit natuurlijke pigmenten, vitaminen en olie. Vitamine E zorgt dat het haar lang en intens van kleur blijft en prachtig blijft glanzen.

Het beschermt de gevoelige hoofdhuid door toevoeging van calendula en goudsbloem olie.[singlepic id=23 w=320 h=240 float=right]

Knippen

Kapsalon Gerry Leussink heeft onlangs het  certificaat 3D knippen ontvangen. Het is een heel nieuwe manier van knippen die pas in Nederland is. Het haar blijft beter in model omdat het in z’n natuurlijke vorm is geknipt, waardoor meer volume en valling ontstaat.

Volume

Naast de traditionele permanent, biedt Kapsalon Gerry Leussink ook een behandeling voor een milde ondersteunig die fijn of slap haar meer volume geeft. Voor meer volume of verlenging biedt Gerry ook extensions aan. Om ook de laatste haarmodetrends te blijven volgen staat er regelmatig een bijscholingscursus op het progamma.


Bij Kapsalon Gerry Leussink staat niet alleen haarverzorging voorop, maar is het ook mogelijk om geheel opgemaakt de kapsalon te verlaten. Voor wie  op en top verzorgd een avondje uit wil biedt Gerry een feestelijke gezichtsmake-up aan.

Gerry heeft zichtbaar plezier in haar vak. “Het is iedere keer weer leuk als de mensen blij de deur uitgaan,”zegt ze. “En het is helemaal een leuke uitdaging als klanten me de vrije hand geven”.

Korting

Kapsalon Gerry Leussink maakt gebruik van een spaarsysteem in de vorm van een stempelkaart. Per bezoek krijgt u vanaf € 10.00 euro  een stempel. Is de kaart vol dan hebt u recht op korting bij een behandeling of op een verzorgings-of stylingproduct.

U kan bij ons pinnen maar ook contant betalen.