Satijnen kussensloop “Beauty Pillow”

Satijnen kussenslopen; voor glanzend haar en een stralende huid

Nu ook te koop in onze kapsalon! De kussenslopen van Beauty Pillow. IMG_5093

Werkt anti-aging, minder rimpels en een zichtbaar jongere en stralende huid
Satijn glijdt en polijst terwijl katoen opruwt , schuurt en vocht aan de huid onttrekt. Vergelijk het met op een handdoek liggen, na een tijdje staat de afdruk van de stof in je lijf, dit gebeurd dus ook tijdens het slapen op een katoenen kussensloop met je gezicht, weliswaar in veel mindere maten maar je slaapt een derde van je leven en creëert zo rimpelvorming. Katoen wrijft … satijn glijdt. Satijn polijst de huid! Door altijd op satijn te slapen voorkom je veel rimpelvorming op de lange termijn.

Gaat de strijd aan met puistjes, acné en onzuiverheden:
Bij acné, puistjes en onzuiverheden adviseren wij het witte satijn omdat deze geen kleurstof bevat. Het satijn geeft de huid rust en reguleert de talgproductie. Katoen activeert de talgproductie en schuurt de onzuiverheden open zodat deze extra geactiveerd worden. Resultaten zijn al snel zichtbaar maar na vier tot zes weken heeft de huid zich een keer vernieuwd en is het resultaat daar. Wel in combinatie met goede huidverzorging natuurlijk.

Kalmeert een vurige huid
Satijn schuurt niet zoals katoen maar glijdt en polijst waardoor de huid rustiger wordt

Slaapt verkoelend
Het satijn is heerlijk koel en remt transpireren.

Geen slaapvouwen meer in het gezicht
Door de glijdende en polijstende werking van het gladde satijn weefsel ontstaan er geen vouwen in het gezicht en voorkomt het zo slaapvouwen en rimpelvorming.kussengevecht

Zorgt voor makkelijk doorkambaar en glanzend haar en voorkomt gespleten haarpunten
Slapen op satijn betekent de volgende morgen een gladde glanzende haardos zonder klitten of een pluizenbol op je hoofd, het haar blijft veel beter in model en je voorkomt gespleten haarpunten.Het is een oud gegeven dat kappers uit grootmoeders tijd al adviseerden om op een satijnen sjaaltje te slapen zodat het haar de volgende morgen nog goed in model zit.

Minder snel vet haar ….. maar ook minder snel droog haar
Door de regulerende werking van de talgproductie wordt het haar minder snel vet en omdat satijn geen vocht uit het haar ontrekt wordt het ook minder snel droog.

Intensievere werking van huid- en haarproducten
Katoen absorbeert uw huid- en haarverzorgingsproducten zodat een gedeelte van deze belangrijke werkstoffen in uw kussen verdwijnt, satijn heeft die eigenschap niet en geeft uw huid rust en zorgt ervoor dat uw huid de verzorgingsproducten optimaal opneemt.

Beschermt PMU-behandelingen
Beauty Pillow beschermt wimperextensions en haarextensions , deze blijven langer zitten. Bij het aanbrengen van wenkbrauwen permanent make-up is het zeker de eerste dagen bijna een must om op een satijnen kussensloop te slapen zodat het resultaat optimaal wordt.

Anti allergeen, satijn neemt geen huisstofmijt op.